21 Ocak 2012, 04:25
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Bay Mükemmel
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’cim Bu güzel konun için teşekkürlerimi sunuyorum, ve gecenlerde bu konuyla ilgili bir söz okudum onu paylaşım ilk önce; Aşık olan kadın, genellikle mutsuzluğun sınırındadır.
Aşık olduğu adamı, kendi bütünlüğü içinde kavrayamaz o.
Erkeği her zaman biraz saf, dağınık, kendisi gibi özenli bulmaz. Değildir de zaten.
Ama bunu sürekli olarak talep eder.
Kendi mükemmelliğini erkeğinde de arar. Ama boş yere.
Ertürk AKŞUN Benim için;
Mükemmellik büyük derecelik statüsünü içeriyor, tabi herkes kendine mükemmeldir. Aradığı kişilik kriterleri neyse mükemmellik derecesi odur.
Aşk’ı ele alırsak mükemmelliğin olmasına engel olabilinir, biranda düşündüklerinizin zıddını en baş köşeye konabiliyoruz. Buda aşk’ın vermiş olduğu bir sarhoşluktur.
Aranan kişilik özellikleri her zaman istediğimiz sonuçları vermez, yani bulunamayabilinir. Bu da bizlere mükemmelliğin cazibesini bir kere daha yöneltiyor. Hüsrana uğramak yerine kriterlerinizi yeniden gözlemlemek gerebilir.
Herkesin kişilik aranan aday listesi vardır.’ Şöyle olsun, böyle olsun’ vs. şeyler, kimimiz için bu mükemmelliklerin bazısını bulur, bazısı da umduğu gibi gitmediği için kötü sonuçlanır. Bu yüzden kimse kimse için mükemmel sayılmaz. Dediğim gibi herkes kendine mükemmel. ;s3
Benim Kişilik listemdeki öncelik; Değer verdiğim kişinin namazı, sonrası dinini bilen bir bütün ile sarılan bir kişi adayı. Zaten bunları bilen birisi için de mükemmelliğin doruk zirvesine ulaşmış olur. Gerisinin geleceğini umuyorum. |
|
| |