Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2012, 12:10   #1
Çevrimdışı
Liaaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ali Sunal'dan Gökçe Bahadır'a Teşekkür




Üç yıllık ilişkinin ardından geçtiğimiz Temmuz ayında Bodrum’da evlenen Gökçe Bahadır ve Ali Sunal boşanıyor. Anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, önümüzdeki günlerde mahkemeye başvuracak.

Ani boşanma kararıyla ilgili ilk açıklama ise Ali Sunal'dan geldi.

İŞTE ALİ SUNAL'IN "BOŞANMA" AÇIKLAMASI:

Üzülerek belirtiyorum ki Gökçe Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik. Dört senemi geçirdiğim Gökçe Bahadır ile evliliğimizi yürütmeye çalıştık ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık.

Bu süreç ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır. Beraber geçirdiğimiz kıymetli zaman için öncelikle Gökçe’ye ve yanımızda olan bütün dostlarımıza teşekkür ederim.

Konuyla ilgili yaptığım bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz için de hassas olan bu süreçte değerli basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederim.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver