Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2012, 18:56   #7
Geologist
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

beydagi44 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BEN KELEBEKTEKİ CODERLERE ÜZÜLÜYORUM ONLAR ÇALIŞIYORLAR İSMAİL ABİLERİ PARA KAZANIYOR. ORDA KAFASI ÇALIŞAN OKADAR ZEKİ YAZILIMCILAR VARKİ KELEBEKTE SCRİPT YAPARAK HARCANICAKLARINA 3 5 KİŞİ BİRLEŞSELER ÇOK ŞEYLER ORTAYA ÇIKARIRLAR. FACEBOOK KURUCUSU [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 24 25 YAŞINDA NELERE İMZA ATTI.
İSTESELER KELEBEKTEKİ CODERLERDE ÇOK ŞEYE İMZA ATARLAR. HEM KENDİLERİNİ HEMDE TÜRKİYEYİ BAŞARILI BİR PROJEDE İSİMLENDİRİRLER. BİDE MESGEN SORUYU KİME SORDUYSAM O CEVAP VERSİN YAĞDANLIK YAPMANA GEREK YOK
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Paraya ihtiyaç duyan insan değilim. Canım istedi ve o scripti yazdım.
mirc bir tutkudur, ufku geniş olmayanlar bunu anlamaz, hissedemez...

beydagi44 Nickli Üyeden Alıntı
Yabancı Scriptlerin kodlarını almış birleştirmiş kelebek script elite demiş
))))) benim anlamadığım scriptin yapımında 20 kişi çalışmış. Unlimitedboy sen ne yaptın bu scriptte fikirden başka neler sana ait çok merak ettim
)))

hangi kodlarmış o alınanlar

Konu toXic tarafından (31 Ocak 2012 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Birleştirildi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan