Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2012, 21:37   #2
SiLuet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: -v +v yapma bakabilir misiniz ?

ads01ads Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selam hayirli forumlar Söyle birşey belirtmek istiyorum ihtiyacım vardı yardim edilebilir mi .

belirlediğim bir nick #a kanalina giriş yaptiği zaman benim tarafımdan +v verilmesini istiyorum aynı şekilde belirlediğim bir nicke #a kanalinda +v verilmesini engellemek istiyorum +v verildiği taktirde -v yapmak istiyorum oto olarak ve bu nickleri eklemek istiyorum ekleme işini #b kanalinda .otovoice ekle .otovoicesil gibi işlem olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#B:{ if (.otovoice == $1) && $2 && $3 { if ($2 == ekle) { if $istok(%otovoice,$3,32) { msg $chan $3 Nick'i otovoice Listemde Zaten var. | halt } | else { msg $chan $3 Nick'i Otovoice Listesine Eklendi.. | set %otovoice $addtok(%otovoice,$3,32) } } if ($2 == sil) { if !$istok(%otovoice,$3,32) { msg $chan $3  Nicki Listede Zaten yok. } | else { msg $chan Otovoice Listesinin $findtok(%otovoice,$3,1,32) $+ . Sırasında Olan  $3  Listeden Silindi. | set %otovoice $deltok(%otovoice,$findtok(%otovoice,$3,1,32),32) } } } if (.alvoice == $1) && $2 && $3 { if ($2 == ekle) { if $istok(%alvoice,$3,32) { msg $chan $3 Nick'i Listemde Zaten var. | halt } | else { msg $chan $3 Nick'i Listeye Eklendi.. | set %alvoice $addtok(%alvoice,$3,32) } } if ($2 == sil) { if !$istok(%alvoice,$3,32) { msg $chan $3  Nicki Listede Zaten yok. } | else { msg $chan Listesinin $findtok(%alvoice,$3,1,32) $+ . Sırasında Olan  $3  Listeden Silindi. | set %alvoice $deltok(%alvoice,$findtok(%alvoice,$3,1,32),32) } } } } on *:Join:#a:{ if $istok(%otovoice,$nick,32) { mode # +v $nick } } on *:voice:#a:{ if $istok(%alvoice,$vnick,32) { mode # -v $vnick } }

Kullanılacak Komutlar

.otovoice Ekle/sil Komutuyla Kanala Girdiğinde otovoice vereceğin Nickleri Ekleyip Silebilirsin.
.Alvoice Ekle/sil Komutuylada Voice Aldıgında VOicesini Geri Alacağın/engelleyeceğin Nickleri Ekleyip Silebilirsin.
Güle güle Kullan. Hayırlı Akşamlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan