Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2012, 10:12   #1
Çevrimdışı
Neo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zehirlediler mi?




Adli Tıp’ın ön inceleme sonucuna göre Kozinoğlu kalp krizinden ölmedi
Kozinoğlu’na, ani ölüme yol açacak zehirli madde verildiği şüphesi arttı
ADLİ Tıp Kurumu’nda yapılan ön inceleme, Silivri Cezaevi’nde hayatını kaybeden MİT’çi Kaşif Kozinoğlu’nun ölümünde “cinayet” şüphesini artırdı. Adli Tıp’ta yapılan ilk incelemede, Oda TV soruşturması kapsamında tutuklanan Kozinoğlu’nun kalp krizinden ölmediği tespit edildi. İncelemelerde herhangi bir kan pıhtısının kalp damarlarını tıkamadığı görüldü. Zaman gazetesinin haberine göre, otopside doku örneklerini inceleyen Adli Tıp uzmanları “kalp krizi” vakalarında rastlanan temel verileri tespit edemedi. Damarlarda darlık olduğu fakat bunun kriz geçirtecek kadar ciddi olmadığı belirlendi. Herhangi bir kan pıhtısının damarları tıkamadığı görüldü. Kriz vakalarının en önemli sonucu sayılan kalp dokusu ölümü de tespit edilemedi. İkinci aşamada, alınan örnekler üzerinde zehir taraması yapılacak.
HASTALIĞI YOKTU
Oğlu Özel Kozinoğlu, “Babamın kalp rahatsızlığı yoktu” derken, Kozinoğlu’nun ablası Fügen Bıçakçıoğlu, “Sporunu küçüklüğünden beri ihmal etmezdi. Değişik spor dallarında dünya birincilikleri vardı. Onca ağır spor yapan bir insanın, cezaevinde spor yaptığı için öldüğünün söylenmesi ise inandırıcı değil” demişti. MİT’in karakutusu olarak bilinen Kozinoğlu’nun şüpheli ölümü üzerine Silivri Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlatmıştı. Kozinoğlu ile aynı koğuşta kalan Hasan Ataman Yıldırım ve Atilla Uğur’un ifadelerine başvurulmuştu.
ŞÜPHELER ARTTI
Uzmanlar kalp krizinin, yeterince oksijen alamayan, beslenemeyen ve bunun sonucunda kalp dokusu ölen hastalarda meydana geldiğini ifade ediyor. Son incelemeler sonucunda Kozinoğlu’nun üzerinde durulan ölüm sebebi ise “ani tehlikeli ritim bozukluğu”. Kozinoğlu’nun bu zamana kadar ciddi ritim bozukluğu rahatsızlığı bulunmaması ise kafalardaki şüpheleri iyice artırdı. Hareketli bir meslekte çalışan ve yıllardır ağır spor yaptığı belirtilen Kozinoğlu’nun böyle bir rahatsızlığı var ise, bunun geçmişte mutlaka kendini hissettirmesi gerektiği vurgulanıyor. Kozinoğlu’nun dışarıdan verilen toksikolojik (zehir) bir maddeyle “ani öldürücü ritim bozukluğu” yaşadığı yönünde iddialar da araştırılıyor. Adli Tıp şu anda incelemelerde ikinci aşamada. Alınan örnekler üzerinde zehir taraması yapılıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver