Konu: Rezil adam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2012, 10:14   #1
Çevrimdışı
Neo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rezil adam




Adana’da, komşusunun kızıyla otomobilde ilişkiye girerken yakalanan pişkin sapık, “Ben zorla bir şey yapmıyordum” diye kendini savundu

ADANA’nın Çukurova İlçesi’nde devriye gezen polis ekipleri, göl kenarında park halindeki otomobili incelemek için yanına yaklaştı. Otomobilden sesler geldiğini fark eden polis, 13 yaşındaki H.L. ile evli 31 yaşındaki Gürel K.’yı aracın içinde yarı çıplak halde buldu. Gürsel K., ‘küçük yaştaki kıza cinsel istismar’ suçundan gözaltına alındı. Küçük kız korku dolu gözlerle başından geçenleri anlattı.

H.L. ifadesinde, “Beni gezdirmek istediğini söyledi. Göl kenarına gittik. Bacaklarımı okşayıp, öpmeye başladı. Benimle ilişkiye girerken polisler geldi” dedi. Gürsel K., sorgusunda “Kardeşi onu para karşılığı erkeklere pazarlıyordu. Ben zorla bir şey yapmadım. Para karşılığında otomobilde ilişkiye girdik” diye kendini savundu. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Gürsel K., tutuklandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan