Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2012, 13:56   #6
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2 Sevgili / Rüzgar.

VenceRemoS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bizim Manitada BöyLe Şeyler mi DÜşünüyor Yahu töbe estf.. Emeğine sağlık..

Okuyanlarin Yuzu Gulsun Amaciyla Yazdim, Gercek İle Baglantisi Yoktur. Her Zaman Huzun Kokan Cumleleri Kalem-e Almamali İnsan.
Tesekkur Ederim.

Swat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
güzeldi. ama gerçek olması cok acımasızca olur. iki taraf içinde karşısındakini kandırdıklarını zannederler aslında Lakin kendilerini kandırıyorlar.

Yuzun Gulmusse Ne Mutlu Bana Biraderim.
Tesekkur Ederim.

aSia Nickli Üyeden Alıntı
:dddddddddddddddddddddd

Anladim Seni Canem.
Tesekkur Ederim.

YaRGuCi Nickli Üyeden Alıntı
TrajiKomik bu olsa gerek
Rüzgar üstad odak noktaya değinmişsin.Çünkü sanal diye takılıp birbirini kafalayan o kadar çok insan var ki
yazsan sayfalar yetmez
O yüzden kendinle takılmak en makulu
Emeğine sağlık kardeşim.

TrajiKomik Guzel Soyledin Ustadim. İnan Yazarken Biraz da Kotu Oldum. Ama Tamamen Okuyanlarin Yuzu Gulsun Diye Paylastim. Zaten Diger Tarafini Sana Soyledim.
1 Tane daha Yazacagim, Ama Farkli Olacak )
Tesekkur Ederim Agbim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver