Misk
Üzüm: Misket Renk: Parlak yeşilimsi sarı Koku: Tropik meyveler, bergamut, yasemin ve limon çiçeği ile yoğun Tat: Canlı, yuvarlak ve şeker-asit dengesi iyi Kavaklıdere’nin yenilenen tatlı serisinin yeni şarabı “Misk” ,Ege Bölgesi’nde yetiştirilen kendine özgü yoğun aromalarıyla tanınan “Misket” üzümünden elde edilen dömi-sek bir şaraptır. Burunda yoğun damakta canlı ve dengeli bir dömi-sek şarap olan Misk aperatif olarak içilebileceği gibi ahtapot salatası, söğüş karides, somon terin, salatalar, zeytinyağlı sebzeler ile mükemmel uyum sağlar. 6-8 °C de içilmesi tavsiye edilir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |