Egeo Sauvignon Blanc
Üzüm:Sauvignon Blanc Renk:Parlak, açık yeşil-sarı Koku:Yoğun, mineral, turunç, otsal aromaları ile kompleks Tat:Lezzetli, kalıcı aromalarıyla zengin, mineral Dünya şarapçılığının asil beyaz üzümlerinden Sauvignon Blanc’dan üretilen, Egeo serisinin yeni üyesi Egeo Sauvignon Blanc, üzümün otsal, mineral ve turunç aromalarını taşıyan, damakta lezzetli ve kalıcı aromalara ve mineralliğe sahip bir beyaz şaraptır.
Kompleks ve zengin aromaları, canlı asiditesiyle dengeli yapısı bu şaraba özgü gücü ve karakteri vermektedir.
Izgara levrek, kabuklu deniz ürünleri, sushiler, deniz ürünlü taglietelle, limonlu tavuk ile çok iyi uyum sağlar. İdeal içim derecesi 6–8° C’dir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Izgara levrek, kabuklu deniz ürünleri, sushiler, deniz ürünlü taglietelle, limonlu tavuk ile |