Üzüm:Sauvignon Blanc
Renk:Yeşil röfleli altına yakın parlak sarı
Koku:Turunç, liçi, floral ve mineral
Tat:Damakta da zengin aroma karakterine sahip, lezzetli, yağlı, yapılı, dengeli, uzun ve zarif 2006 rekoltesi 21.377 adet şişelenen
Côtes d’Avanos Sauvignon Blanc, her biri numaralandırılmış şişelerde şarapseverlerin beğenisine sunulmuştur. Kapadokya’nın volkanik toprak özelliğini çok iyi şekilde yansıtan Côtes d’Avanos Sauvignon Blanc şişede 6-8 yıl daha yıllanma potansiyeline sahiptir. Kapadokya bağlarının Côtes d’Avanos Sauvignon Blanc 2006 şarabı, şarapseverlerin koleksiyonlarında özel bir yere sahip olacaktır.
İstridye, deniz tarağı, midye
vb kabuklu deniz ürünleri, tartar soslu balıklar, deniz mahsüllü linguini, keçi peyniri ile çok iyi uyum sağlar.
Servis Isısı: 8-10 C
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.İstridye, deniz tarağı, midye
vb kabuklu deniz ürünleri, tartar soslu balıklar, deniz mahsüllü linguini, keçi peyniri ile