Vin-Art Narince Chardonnay
Üzüm:Narince, Chardonnay Renk:Parlak, altına yakın sarı Koku:Belirgin narenciye, beyaz etli meyve ve ıhlamur aromaları, karamel, vanilya Tat:Damaktaki aromalarıyla zengin ve kalıcı, yağlı, dengeli ve zarif Fıçı:Fransız meşe fıçıda fermente edilmiş ve olgunlaştırılmıştır. Vin-art Narince-Chardonnay, Kapadokya’ da yetiştirilen dünya şarapçılığının asil üzümlerinden olan Chardonnay ile Narince üzümlerinden üretilen ve bu üzümlerin zengin ve güçlü yapısını oldukça iyi yansıtan bir şaraptır. Fermentasyonları ayrı ayrı meşe fıçı da gerçekleştirilen Narince ve Chardonnay, 12 ay Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Vin-art Narince-Chardonnay, füme somon, füme alabalık, kalkan tava, Chardonnay soslu tavuk, deniz mahsullü ve kremalı linguine, porçini mantarlı taglietelle, kaşar ve keçi peynirleri ile mükemmel uyum sağlar. İdeal servis sıcaklığı 8-10° C’ dir. Ödüller: CHARDONNAY DU MONDE
Vin-Art Narince-Chardonnay 2005 2008 Bronz Madalya CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES
Vin-Art Narince-Chardonnay 2005 2008 Gümüş Madalya LES CITADELLES DU VIN
Vin-Art Narince-Chardonnay 2005 2008 Bronz Madalya (Trophée Prestige) DECANTER
Vin-Art Narince-Chardonnay 2005 2008 Bronz Madalya INT. WINE and SPIRITS COMPETITION
Vin-Art Narince-Chardonnay 2005 2008 Bronz Madalya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Füme somon, füme alabalık, kalkan tava, Chardonnay soslu tavuk, deniz mahsullü ve kremalı linguine, porçini mantarlı taglietelle, kaşar ve keçi peynirleri ile |