Kavak
Üzüm:Çeşitli Anadolu beyaz üzümleri Renk:Limon sarısı Koku:Beyaz etli meyveler Tat:Canlı, meyveli ve dengesi iyi Anadolu’nun çeşitli beyaz üzümlerinden üretilen Kavak, burunda ve damakta meyveli, canlı ve dengeli bir şaraptır.
Mozerella ve domates soslu pizzalar, sebzeli börekler ve makarnalar, ızgara balık ve tavuk ile salatalar ve taze peynirlerle iyi uyum sağlar.
İdeal servis sıcaklığı 6–8°C’dir. Ödüller: ALTINCI ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI
Kavak 1991 1992 Gümüş Madalya BEŞİNCİ ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI
Kavak 1990 1991 Gümüş Madalya DÖRDÜNCÜ ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI
Kavak 1989 1990 Gümüş Madalya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mozerella ve domates soslu pizzalar, sebzeli börekler ve makarnalar, ızgara balık ve tavuk ile salatalar ve taze peynirlerle iyi uyum sağlar. |