Çankaya
Üzüm:Narince, Emir, Sultaniye Renk:Açık parlak sarı Koku:Taze beyaz etli meyveler ile yoğun Tat:Canlı, meyve aromaları ile damakta kalıcı, dolgun ve dengeli Türkiye’nin vazgeçilmez beyaz şarabı olan Çankaya; Tokat’ın Narince, Nevşehir’in Emir ve Denizli’nin Sultaniye üzümlerinden üretilen, zarif, meyve aromalarıyla damakta kalıcı ve dengeli bir şaraptır.
İdeal servis sıcaklığı 6-8°C olan Çankaya, ızgara balık, deniz mahsullü salatalar, ızgara tavuk, domates soslu makarnalar ve taze peynir çeşitleri ile çok iyi uyum sağlar. Ödüller: VINALIES INTERNATIONALES
Çankaya 2007 2008 Gümüş Madalya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Izgara balık, deniz mahsullü salatalar, ızgara tavuk, domates soslu makarnalar ve taze peynir çeşitleri |