Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2012, 20:46   #1
Çevrimdışı
PassioN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölmeden önce öyle bir not bıraktı ki




Ölürken not bıraktı: Dikkat tüp açık. Işıkları yakmayın



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bursa'da Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde öğretmen olan 50 yaşındaki Gönül Gürakar, ev arkadaşlarının bulunmadığı sırada, uyku ilacı içtikten sonra banyodaki şofben tüpünün açıp borusunu keserek intihar etti. Gürakar'ın intihar öncesi sokak kapısına, arkadaşlarını olası bir gaz patlamasına karşı uyarmak için "Dikkat tüp açık. Işıkları yakmayın", tüpü açıp borusunu kestiği şofbenin bulunduğu banyonun kapısına ise, "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not bıraktığı belirlendi.
Bursa Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde 19 yıldan bu yana 'Yemek Öğretmeni' olarak görev yapan Gönül Gürakar, dün akşam 2 öğretmen arkadaşıyla birlikte kaldığı Merkez Osmangazi İlçesi Kükürtlü Mahallesi'ndeki evinde intihar etti. Bir süreden bu yana panik atak tedavisi gören Gönül Gürakar, dün akşam arkadaşlarının dışarı çıkması ardından doktorunun kendisine verdiği uyku haplarından 95 tane içti. Daha sonra banyodaki tüpü açıp şofbenin hortumunu kesen Gönül Gürakar, sokak kapısına, 'Tüp açık. Işıkları yakmayın', tüpü açıp şofben hortumunu kestiği banyonun kapısına ise, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bıraktı.
Daha sonra banyona giren Gönül Gürakar burada ölümünü bekledi. Arkadaşları tarafından cesedi bulunan Gönül Gürakar'ın cenazesi bugün Bursa'da toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan