| Arda-Sinem ayrılığının nedeni belli oldu
Sosyetik çiftin sürpriz ayrılıklarının arkasındaki sır perdesi aralanmaya başladı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Atletico Madrid'te top koşturan milli futbolcu Arda Turan'la sevgilisi Sinem Kobal'ın ayrılığında, sır perdesi aralanıyor. İddiaya göre, çiftin yollarını ayırmasının nedeni, Turan'ın sevgilisinden çalışmamasını istemesi. "BEN YETERİNCE PARA KAZANIYORUM"
2.5 yıldır büyük aşk yaşayan Arda Turan-Sinem Kobal çiftinin ayrıldıklarına dair haberlerin ertesinde, taraflardan açıklama gelmedi ama iddialar gecikmedi.
Bunlardan öne çıkanı, milli futbolcunun oyuncu sevgilisine söylediği bir söz yüzünden kopmanın yaşandığı yönünde. Sık sık yanına, Madrid'e gelen sevgilisi Kobal'dan çalışmamasını isteyen Turan, iddiaya göre, Kobal'a "Ben yeterince para kazanıyorum, işlerini tamamen bırak ve İspanya'da benimle yaşa" dedi. EŞYALARINI TOPLAMADAN DÖNDÜ
'Mor Menekşeler' dizisinde konuk oyuncu olan ve oyunculuğa devam etmek isteyen Kobal ise, kurduğu yapım şirketinin işleriyle de ilgilenmek istediğini belirterek sevgilisinin talebini reddetti. Bunun üzerine kavgaya tutuşan çift, bir süre ilişkilerine ara verme kararı aldı, Kobal, eşyalarını toplamadan İstanbul'a döndü. Turan'la Kobal, yine de "Bu iş kesin bitti" açıklaması yapmaktan kaçınıyor.
__________________ Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin. |