Pamela Türkiye'ye veda etti
Bir cips markasının reklam filmi için Türkiye’ye gelen Pamela Anderson, Türkiye'den ayrıldı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen Anderson, "Topkapı Sarayı'na ve Kapalıçarşı'ya gittim. Mimarisine bayıldım" dedi. 'Yalan Dünya' adlı dizide konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen oyuncu, "Dizide rol almak çok keyifliydi. Kendimi oynadım. Uzun zamandır televizyonda bir şey yapmıyordum. Başka ülkede, başka dilde de olsa sette olmak güzeldi" şeklinde konuştu.
Anderson, "Beğendiğiniz Türk şarkıcı var mı?" sorusunaysa, "Tarkan'ı biliyorum. Şarkılarının isimlerini hatırlamıyorum ama onu dinlemeyi seviyorum" yanıtını verdi.
__________________ Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin. |