Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2012, 23:32   #10
Çevrimdışı
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 80. Hafta Çok Bilmiş *Bora*




The Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
en çok neden korkar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?

haşerelerden.



blazeofglory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabrik ederim azizim.

bu yemek yapma olayı nasıl başladı . Seni harakete geçiren sebepler nelerdir?

Çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yemek yapma olayı nasıl başladı . Seni harakete geçiren sebepler nelerdir?

Başarılar@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim sormak istediğimi arkadaş sormuş

Ailemle yaşadığım zamanlar menemen, hazır corba, makarna felan kolay şeyler yapabiliyordum. Yemek yapmayı da seven bir insanım. Ailemle ayrıldıkdan sonra. Dışarda her gün fasfood, Gözleme evleri, İskender, Pizzalar bi sıcak corba gecmedi bogazımdan. Ondan sonra tabildot çıkartan bir kac yer buldum oraya gitmeye basladım. Orada da yemeğin içinde ne yağ olduğu belli değil. Dedim bora bu böyle olacak gibi değil. En güzeli sen bu işi öğren hem seviyorsun yapmayı hemde meraklısın. Yemek kitabı felan almaya gerek yok karşımda net var. Girdim her gün yada 2 günde bir farkli bir şeyler yaptım. 1 ay icinde 25-30 kalem çeşit sebzeli ve etli yemek yapabiliyorum her ay döndürüyorum. Mesala bugün fırında tavuk yaptıysam. yarına kırmızı et alıyorum et sote yapıyorum. ertesi gün gidiyorum balıkcıma balık temizlettiriyorum balik yapiyorum. ertesi gün temizlenmiş ıspanak alıyorum migrosdan onu yapıyorum. bunun gibi gün aşırı değişik yemekler yapıyorum hem kırmızı etden hemde beyaz etden proteinimide almış oluyorum. Şimdi Allaha şükür dışardan çok nadir söylüyorum yemek. Çok zor günlerdi...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet