Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2012, 20:04   #17
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nice güzel ve mutlu yaşlara *Shadow*

Konuyu ben açmayı temenni ederdim ama açamadım olsun abiciğim gönlündeyiz.
Seni Selin ablam sayesinde tanıdım ve iyi ki de tanımışım. Telefonda selin ablamla konuşuruz, araya girersin bir başlarız dertleşmeyeee
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin gibi bir adam iyi ki bu dünya'ya gelmiş ve iyi ki selin ablamın hayatına anlam katıp, kazanmışsın. Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu, aşk dolu, para dolu, tatil doluuu bir yıl diliyoooooooorum ikinize de
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizi çok seviyorum

Düş Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görebilmen için illa etiketlememiz mi lazım

İnsan bir teşekkür ederim felan der.

O görse bile yazmaz canım, onun yerine Selin ablam teşekkür etse, biz etsek yeter herhalde?
Teşekkür ederiz canım, konuyu açtığın için

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver