O kadar emin olmayın derim, bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum çünkü ben, o derece yani, böyle yaptıklarınızı izlemek daha keyifli.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Kathie Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bende geç gördüm bu konuyu, ama enfes görünüyor, şimdi olsa yerim. Acıktım ben @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başla yemek yapmaya hadin! Pilav yapmanın püf noktası @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lapa yapmamaktır, onun harici herkes bu işin erbabı olabilir sen bile. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen çalışmalara başla bizde gelip o yaptığın yemekleri yiyeceğiz. Pembiş'e yaptırtma sakın yemekleri. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yok canım bence hiç zorlamayalım, ben salata konusunda master olabilirim veya birkaç tatlı konusunda ama pilav,makarna asla yapamayacağım şeyler. Onun dışında tavuk, köfte, patates gibi şeyler de yapabilirim, tabii konuşmakla olmaz yap getir dersiniz şimdi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pembiş bana hiç yardım etmiyor, yumuşak görünümünün altında sert bir erkek yatıyor!