Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2012, 11:26   #2
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ACİL YARDIM Bu nasıl olur ?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind pub - !komutlar kmt proc kmt {nick uhand host chan text} { if {$chan == "#kanal"} { putquick "PRIVMSG $chan :############################################" putquick "PRIVMSG $chan :!komutlar = tüm komutları gösterir" putquick "PRIVMSG $chan :!Fegitim » Global Founderlerinin Bilmesi gerekenler" putquick "PRIVMSG $chan :!VIPbilgi = VIP üyelik Hakkında Bilgi" putquick "PRIVMSG $chan :!away = away duruma geçerken kullanabilirsiniz" putquick "PRIVMSG $chan :!yapimci = AdminTakiP Yapimcisini Gösterir" putquick "PRIVMSG $chan :############################################" } } bind pub - !VIPbilgi vip proc vip {nick uhand host chan text} { if {$chan == "#kanal"} { putquick "PRIVMSG $chan :############################################" putquick "PRIVMSG $chan :VIP takısı Chats.Gen.tr Üyelerine Özel Bir takıdır." putquick "PRIVMSG $chan :Bütün Global Kanallar +h (%) Seviyesine Ulaşırsınız" putquick "PRIVMSG $chan :Hostunuz VIP.Chats.gen.tr Şeklinde Gizlenir (+W) Flagı etkindir" putquick "PRIVMSG $chan :Whois Cekenleri Görebilirsiniz" putquick "PRIVMSG $chan :Yonetim Kanallarına Erişim İzni" putquick "PRIVMSG $chan :VIP ÜYE BİLGİLERİ SONLANDIRILDI" putquick "PRIVMSG $chan :#############################################" } }

bu şekilde çoğaltarak diğer komutları kendiniz oluşturabilirsiniz.bot komutlarda çok fazla satırı çok hızlı atarda flood'dan düşerse putquick yazan yerleri putserv olarak değişirseniz daha yavaş atacaktır. yada böyle kısa kısa yazılmış çok fazla satır yerine satırları birleştirip sayısını azaltarak flood'dan sakınabilirsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan