|
Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Meleğim, sırdaşım,dostum o kadar güzel bir günde doğmuşsun ki, içimde sıcacık bir gülümseme var. Ben seni iyi ki tanımışım, senin gibi saygılı ve dürüst bir arkadaşım olduğu için inan o kadar şanslıyım ki.. Meleğim bu uğur böceği sana öyle güzel şans getirsin ki, önceki yaşanmış kötü anılarını bir kalemde silsin.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Meleğim dileğini tut ve pastada olmayan mumu hayal'et ve mumları üfle.. Seni çook seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________________________________________ __ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu resmide sonra buldum balım.Ne tatlılar dimi. Hep gülümse ve hayatın öyle bir renklensin ki: mutlu,sağlıklı,şanslı,başarılı ve aşklı bir yıl geçirirsin.. Bunlarda yavruların olur balım inşallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Sabah sabah o kadar çok duygulandım ki ne diyeceğimi nereden başlayacağımı ne yazacağımı şaşırdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Okadar güzel şeyler yazmışsın ki okurken duygulandım. Bu güzel sözlere nasıl karşılık vereceğim bilemiyorum.. Bende çok şey yazmak istiyorum ama kelime hazinem yetersiz, tıkanıp kalıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şuan yanıda olmayı sana sımsıkı sarılıp, öpücüklere boğmayı çok isterdim
Birtanem ,dostum,sırdaşım bu sözler senin içinde geçerli. Herşeyin en güzelini hep birlikte yaşayalım
Hakkımda ki düşüncelerin için çok teşekkür ederim, biliyorum böyle düşündüğünü, çünkü bende senin için aynılarını düşünüyorum
Bu konuyu hazırlayan yapan ellerini ve o sevgi dolu yüreğini sağlık bitanem :* seni tanıdığım için çok ama çok şanslıyım, iyiki varsın Herşey için çok teşekkür ederim
Geçmişte yaşadığım tüm kötü anıları, olumsuzlukları geçmişte bıraktım (: Hayatın ileriye doğru yaşandığını, geriye doğru anlaşıldığını öğrendim
Bunu söylemek sanırım çok önemli.. yaşanılanlar, insanlar gelip geçiyor. geriye bir tek "ben" kalıyor. geriye dönüp baktığında tozlu yollarda savrulan yapraklarla beraber sen.. yavaş yavaş geleceğe doğru adımlar atılmaya başlanır. önce hafif hafif çiselemeye başlar yağmur. şemsiyesiz yola çıktığın için üzülürsün. ama olsun ıslatmaz ki beni bu yağmur dersin. biraz daha yol alırsın. ıslanmışsındır. ellerin üşümüştür. bir de bakarsın ki gözlerini açamayacak kadar sert bir rûzgar başlar. savrulursun yollarda. vucudunu öne eğip rûzgara rağmen yürümeye devam edersin. yeri gelir geçmişteki tenini yakan sıcağı özlersin. oysa sen tenini okşayan ılık rûzgarları, papatyaları, baharın özlemindesindir. düşüncelerin içinde kaybolurken başını kaldırırsın o özlemini çektiğin mevsim olmuş. ellerini uzatmış seni beklemektedir. bütün yorgunluğuna rağmen koşarsın ona. umutsuzluk gitmiş ve huzur gelmiştir..
Fıstığım bu kadar çocuk çok fazla değil mi?
Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok teşekküler @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ''Mutlu bir yeni yıl'' artık alakadar olsun benimle diyesim geldi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim (:
Çok teşekkürler (:
Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Amiiin, İnşallah, çok teşekkür ederim
.
Yanılmama hiç fırsat vermiyorsun maşallah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Her ne kadar yanıltmaya çalışsanda söz konusu senin iyi niyetlerin olunca ben yanılmam! Tüm iyi niyetlerin dileklerin senin içinde gerçekleşmesi dileğiyle ;s3
Ha birde unutmadan 42 yaş sana şans getirsin
|
N999 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevdiklerin ile nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllara, doğum günün kutlu olsun! İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Her şeyin gönlünce olmasını, çok mutlu olmanı diliyorum... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Çok teşekkürler Onurcum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Söylediğin tüm güzel şeylerin aynısını bende senin için gerçekleşmesini çooooook istiyorum canım ;s3
Ben o yaşa kadar yaşamam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mutluluk yaşına bi söyleseniz 27 yaşından sonrası mutluluk yaşı olması mümkün mü?
teşekkür ederim
|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Önce kendi adıma yazayım, iyi ki doğdun canım. Nice mutlu mutlu senelere.. Ve... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu da tabii eniştemiz adına, kendisi iletmemi söyledi. Özlemiş.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sana da bundan almış, kendisini yalnız hissediyormuş biraz. Mutluluğunuza vesile oluyorum ya, bilemezsin nasıl mutluyum! Dipdibenot: Bunu görüp, okuyup güleceksin ya, işte o gülümseme hiç eksik olmasın yüzünden. Çav. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Doğum günümün içine ettin demeyeceğim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Birde fotoğrafını eklemiş :/ Fotoğrafı gördükçe kusasım ve kör olasım geldi diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım sayende bende pembe kulaklı pemboşu çok sevdim.. fotoğrafını görünce ne kadar özlediğimin farkına varamasamda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)asds Artık kendisini yalnız hissetmesine gerek kalmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aldığı pembe kulaklı tacı saçlarıma taktım, ayna baktım çok yakıştı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ömrümün sonuna kadar takacağıma söz veriyorum!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım bende seninle elti oldumya hani o yüzden çooook mutluyum. Bu yüzden seni salya sümük ve öpücük yağmuruna tutuyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım çok teşekkür ederim canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sen ne tatlı bişeysin öyle.. sayende çok, güldüm çok eğledim.. Seninde yüzünden gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın fıstığım ;s3
|
Kathie Nickli Üyeden Alıntı
Meleğim Senin değerin bende çok özel, beraber çok gülüp, eğlendik. İnşallah daha da çok güleriz. Ömrün huzurlu günlerle geçsin. Mutluluğunu her zaman bizlerle paylaşırsın. Üzüntünüde bizlerle atarsın. Senin gibi bir dostu bana tanıştıran Allah'ıma şükrediyorum. İyiki tanımışım. Mutluluğun mutluluğumuz olsun. Yüzünden gülücekler hiç eksik olmasın. İyi ki doğmuşsun. Huzurlu günler gör tatlım. Öpüyorum seni meleğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şaka yapmadan geçemiyeceğim pembişle nereye gideceksiniz? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bizde gelelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'la yanlız kalmayın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıca o pastandan banada ayırıcaksın değilmi? Hediye bile yollamış. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İşte buna güldüm. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bak unutmuyor hiç birşeyi. Çok Çok uzun yazmak isterdim ama telefondan girdiğim için ancak bu kadar oluyor. |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cim ben bişey fark ettim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen telefondan girince daha uzun yazıyorsun sende fark ettin mi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)asdfds
Çoook teşekkür ederim meleğim, bende seni iyiki tanımışım bitanem iyiki bende seni seviyorum.
Birlikte çok daha mutlu, güzel günlerimiz olacak inşallah.. öptüm kocaman güzel yanaklarından
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkür ederim fıstığım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cim pemboş beni pembe panjurlu evde yaşayan pemboş ailesi ile tanıştırmaya götürecek/miş tamamen varsayım yanii hayali ihracat
Söylediğim gibi işte ailesi ile tanışıcaz.. sizde pemboşun ailesi ile tanışmak isterseniz buyrun gelin, hem beni yalnız bıramamış olursunuz
Ayrıca o pastadan alamayız sanada beyaz kugun alsın
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaktın beni yaktıııınn
Dünyaya benim gibi bir insan geldiği için mutlu olmalısın bikereee
Bana yaşlı diyene bakın sanki kendisi 20'lik deluanlu
o ugursuzluğu sen bizim başımıza getirdin bu foruma gelerek
Şaka bir yana iyiki sizin gibi aziz bir insanla aynı ortamı paylaşıyoruz ;s3
Teşekkür ederim (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bende iyiki seni tanımışım arkadaşım, çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler (:
Amiiin. Teşekkür ederim (:
Çok teşekkür ederim sempatik meleğim
Çok teşekkür ederim mavi kanatlı ıslak kelebek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim Oğuz (:
Bende iyiki seni tanıma sanşını yakaladım ;s3
Çok teşekkürler (:
Çok teşekkür ederim (:
Teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim (: