22 Mart 2012, 15:15
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Roka Soslu Çipura Izgara
MALZEMELER- 1 adet çipura
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yeteri kadar tuz
- Roka sosu :
- Yarım demet roka
- 1 çay bardağı yoğurtlu mayonez
- Yarım demet yeşil soğan
- Yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Balığı temizleyip üzerine verev şekilde iki kesik yaparak fırında veya fırın ızgarasında pişirin.
Rokayı ayıklayıp rondoda incecik kıyın. Bir kasenin içinde kıyılmış roka ve mayonezi karıştırın. Hazırladığınız roka sosunu servis tabağına döşeyin. Üzerine ızgara çipurayı koyarak servis yapın. |
| |