Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2012, 12:32   #4
Grace
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu yıllar meleğim *Simge*

Narsist Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eheh , ben kutlamistim ama buraya da iki satir ukalalik yapmazsam olmaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m ; Sana cooook uzaklardan beyaz bir güvercin yolluyorum.Sonracimaaa sen o güvercinin sag ayagindaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aciyor ve coook seviniyorsun , bunu biliyorum

Cünki sen en güzel ciceklerden birisin , tarafimca cok seviliyorsun PeRi-KiZi'm benim

Mevlam yeni yasini hayirlara vesile etmesini dilerim , canim.

Iyi ki dogdun Simgeeeeeeee , iyi ki dogdun Simgeeeeeeee , iyi ki dogdun - iyi ki dogdun - iyiki dogdun Simgeeeee

Amiiin canım..

Bendeki yeri anlatmaya kelimeler yetmez. Çok seviyorum seni Süslü bacım benim
İyi ki tanıdım seni can dostum gerçek arkadaşım..
Çok teşekkür ederim, Baharım

Burce Nickli Üyeden Alıntı
Nice sağlık ve huzur dolu yaşlara. Doğum günün kutlu olsun canım...

Çok teşekkür ederim canım ;s3

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan