|
Narsist Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Eheh , ben kutlamistim ama buraya da iki satir ukalalik yapmazsam olmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m ; Sana cooook uzaklardan beyaz bir güvercin yolluyorum.Sonracimaaa sen o güvercinin sag ayagindaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aciyor ve coook seviniyorsun , bunu biliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cünki sen en güzel ciceklerden birisin , tarafimca cok seviliyorsun PeRi-KiZi'm benim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mevlam yeni yasini hayirlara vesile etmesini dilerim , canim. Iyi ki dogdun Simgeeeeeeee , iyi ki dogdun Simgeeeeeeee , iyi ki dogdun - iyi ki dogdun - iyiki dogdun Simgeeeee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Amiiin canım..
Bendeki yeri anlatmaya kelimeler yetmez. Çok seviyorum seni Süslü bacım benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İyi ki tanıdım seni can dostum gerçek arkadaşım..
Çok teşekkür ederim, Baharım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok teşekkür ederim canım ;s3