Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzeme
- 1 paket İGLO Chicken Kievski
sos için
3 közlenmiş kırmızı biber, ½ çay bardağı domates püresi, 2 diş sarımsak, 6-7 dal ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber
Yapılışı
İGLO Chicken Kievskiyi derin dondurucudan çıkarıp yağlı kağıt serdiğiniz dizin. Önceden ısıtılmış 180- 200 derecelik fırında 18-20 dk pişirin. Sos tenceresine zeytinyağını ve doğradığınız sarımsakları ekleyip soteleyin. Üzerine tavla zarı büyüklüğünde doğradığınız közlenmiş kırmızı biberi ve domates püresini ekleyip karıştırın. tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra kısık ateşte 3-4 dk pişirin. ocaktan alıp üzerine ince kıyılmış maydanozu ilave edip karıştırın. İGLO Chicken Kievski nin yanında servise sunun.