Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2012, 20:44   #1
Çevrimdışı
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tas Kebabı Tarifi




MALZEMELER
  • 1/2 kg ince kuşbaşı doğranmış dana eti
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet domates
  • 1/2 çorba kaşığı domates salçası
  • 3 diş sarımsak
  • 1 orta boy soğan
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1/2 çay kaşığı kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
  • Soğanları ve sarmısakları yemeklik doğrayın, yağ konmuş orta büyüklükte tencereye koyun. Kuş başı doğranmış etleri üzerine döküp, karıştırın. Üzerine salca ve domatesi ilave edin. En son baharatı ilave edin. İyice karıştırın. Tencerenin ortasına toplayıp, cam büyük bir kaseyi etler tamamı ile içinde olacak şekilde kapatın, ve çok kısık ateşte pişirmeye başlayın. Etler suyunu saldığında tuzunu ilave edin. Yemek suyunu çekene kadar pişirin. Servis yapmadan önce, isteğe göre servis tabağına alıp, üzerine rendelenmiş kaşar döküp, düşük ısılı fırında 5-10 dak. bekletip , servise hazır hale getirin.
  • Servisini patates püresi , kızartması ile yapabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan