00:55
Hiç kimse onun gibi olmuyor değil mi? Onu silmek için çabalarken daha çok bağlanıyorsun aslında. Ne kadar garip: seni iyi edecek sanki sadece o.
Ama hiçbir yarana merhem değil.
00:56
Bazı şarkılar iyi geliyor. Sonra
‘‘Sevmek, güzel şeydir...’’ derken birileri; sen geberiyorsun meselâ. Kimse bilmiyor. Ellerin üşüyor, şimdi yanımda olsa, ellerime dokunsa! Binbir şey geçiriyorsun aklından. Hiçbiri olmuyor, ne acı!
00:57
Sana yazan adamlara öyle bir rest çekiyorsun ki kimse bir adım ötene geçemiyor. Nasıl be? diyorlar nasıl, ne yapmış senin için? Hiç diyorsun sadece, elinden gelen yalnızca bu.
Yanında olmasını dilediğin insanları, hep bir başkasının koynunda buluyorsun..
00.58
Beni mi düşünüyor acaba? Olamaz mı? Olamaz. Bu aralar çok huysuzum. Kendinden başka bir ben görüyorsun böyle durumlar da. Bir yerlerde kendini izliyorsun. Ağzın açık bakıyorsun kendine, ben değilim diyorsun belki de.
Ama sensin be, olmasından çekindiğin o sen, nasıl dağıldın bir bilsen...
00.59
Oda çok soğuk, ellerim buz. Soğuğa çare yok. Ve ben; ellerimin ısınması için ne yapacağımı inan hiç bilmiyorum. G.. gibi hissediyorum kendimi, bu nasıl bir his? Gelen koyuyor giden koyuyor sanki. Yazık lan bana acıyorum kendime! Çok sevmek, sevilmek derken dibe vurmuşuz bu a.. dünyasında.
Olmadı, olamadı... Ama belli mi olur; birgün olur belki...
Son olarak;
Canım yanıyor, hissediyor musun?
(Bir kadının günlüğüne vesile olmuş acınası adamdan serzenişler.)