Cevap: En iyi Socket Koruma Botunu Hangisidir
unreal olarak 3 tane botla karşılaştım konunun bir kıyaslama konusu olduğunu düşünüyorum yalnız bu kıyaslamalar genelleme yapılarak istenmiş.Bence botları denetleyen geliştiren kişiler o botları daha iyiye götürmek için çabalamış
Mircturk`ün kendine özgü bir yönetim sisteminin tabanına göre entegre yapılmış bir botu mevcut özellikleri ve fonksiyonları bakımından diğer botlardan üstün.
Zurna.net in kendine özgü Z-bot u mevcut fonksiyonelliği ekstralar.
mIRCTR ve Geveze de Nomercy
mIRCTR de default döneminden alınarak geliştirildi bu geliştirmelerde MercILesS in katkıları büyük ayrı birşeyde MercILesS in kendine ait sunucu takip koruma sistemini içeren DNA adında bir botu vardı.
Geveze de ise ilk zamanlarda IRCBasterd(nickini dogru yazdıgımdan emin degilim) ve RedLine tarafında geliştirilen Nomercy(en geliştirilen nomercy özelliğini taşıyordu) mevcut ve Wingman`a ait worgen botu var.
Benim gözümde MT ve Zurna daki botlar Nomercy e göre kat kat daha iyiler.
Nomercy çok fonksiyonel olmasına karşın maalesef ki yönetimler tarafından dikkate alınmıyor kendi haline bırakılıyor nomercy geliştirilebilir daha da ileri seviyelere getirebilir.(bunun için çabalayan sunucular ve coderler vardır , onlarada ayrıyeten başarılar dilerim) |