Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2012, 22:28   #6
D3Ly
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Herkezle Link Değişimi

SiberTRNet Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kodunu Siliyorum bende düzgün okumadan benim kodumu sildiğin için kolay gelsin..

Ya sizin okuma yazmanız yok yada ben yazamadım hocam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a ekledim linklerinizi sitede sorun var diyerek pr0 değil PR değeri 1 olan siteye ekledim size yaranılmıyor sanırım hocam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

LİNK DEĞİŞİMİ FALAN YOK SİTEMDE SORUN OLDUĞU İÇİN 2 ARKADAŞI EKLEDİM KONUYU İYİ OKUYUN ONLARDAN BAŞKASI EKLENMEYECEK BOŞUNA KODUMU EKLEYİP KOD VERMEYİN

Tartışmaya, kırıcı olmaya gerek yok. Okuma yazmadan önce anlama yeteneğine sahip olmadığınız apaçık ortada. Konunuzun kilitlenmesini istemeden önce, yazılmış iletimiz (kodlarımız). eklenmemesi halinde pm ile bildiriniz diye de boşuna yazmadık. Pm ile eklenmeyeceğini haber verebilirdiniz. Şimdi suçu başkalarına atmayın.

İyi IF 'ler dileriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver