Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2012, 09:25   #1
Çevrimdışı
Liaaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zayıflama Çayı Hazırlamanın Püf Noktaları




Zayıflamak adına nerdeyse denemediğimiz yöntem kalmadı diyorsanız birde zayıflama çayları içmeyi deneyin.

Marketlerde satılan poşet form çaylarından alabileceğiniz gibi, aktarlarda satılan beşi bir yerde zayıflama çayı veya ayrı ayrı satılan, zayıflamaya yardımcı olan bitkilerden alarak kendiniz evde belli oranlarda kullanarak da zayıflama çayınızı hazırlayabilirsiniz.

Ancak hazırladığınız zayıflama çayınızdan verim almak istiyorsanız bazı hususlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Zayıflama çayı hazırlamak için adım atmadan önce bilmeniz gereken en önemli şey, bitkisel çay demlemenin doğru şekilde yapılması amacınıza ulaşmanızda en önemli adımdır


Kesinlikle 80 dereceden fazla sıcaklıkta kaynayan suya bitkisel zayıflama çay poşetinizi atmayın. Zira yüksek ısıdaki suya atılan bitkisel zayıflama çayınızın içindeki bütün mineraller yok olacaktır.

Zayıflama çaylarınızın demleme süresini 15 dakikadan az tutmayın. Zira 15 dakikadan az demlenen zayıflama çayları zayıflamanıza hiçbir fayda sağlamayacaktır.

Demlemeye bıraktığınız zayıflama çayınızın ağzını mutlaka ama mutlaka kapatın. Eğer çaydanlıkta değil de bardak demlemeye bıraktı iseniz bardağın azını çay tabağı gibi bir şeyle mutlaka kapatın. Çünkü ağzı açık bırakılan bir çay asla faydalı şekilde demlenmiş olmaz.

Hazırladığınız zayıflama çayınızın içine asla şeker koymayın çünkü zayıflamanın tam aksine hızla kilo almanıza sebep olacaktır. Tadı acı geliyorsa yapay tatlandırıcılardan 1 ya da 2 tane atabilirsiniz.

alıntı



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver