Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2012, 01:34   #1
Çevrimdışı
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boksta 5. olimpiyat vizesi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Boksta, Avrupa Kıtası Olimpiyat Kota Müsabakaları'nda İsviçreli rakibini yenen Adem Kılıçcı, Boks Milli Takımı'nda Londra Olimpiyat Oyunları için vize alan 5'inci sporcu oldu.
Hayri Gür Spor Salonu'ndaki akşam seansı müsabakalarında 75 kiloda ringe çıkan Kılıçcı, İsviçreli rakibi Davide McCarthy'i 18-6 yenerek, olimpiyatlar için vize aldı.
Bu arada, 64 kiloda ringe çıkan milli sporcu Yakup Şener, Moldovyalı rakibi Dmitri Galagot'u 15-10 yenerek finale çıktı. Şener'in olimpiyat vizesi alabilmesi için yarın yapılacak final karşılaşmasını da kazanması gerekiyor.91 kiloda ringe çıkan Erhan Acı ise Rus rakibi Mogomed Omorav'a ilk rauntta hakem kararıyla yenilerek elendi.
Öte yandan, 69 kiloda mücadele eden Abdülkadir Köroğlu da Alman rakibi Patrick Wojcıcki'ye 19-11 yenilerek, olimpiyata katılma hakkını kaybetti.
reklam

Avrupa Kıtası Olimpiyat Kota Müsabakaları'nda daha önce Ferhat Pehlivan, Fatih Keleş, Selçuk Eker ve Bahram Muzaffer de olimpiyat vizesi almaya hak kazanmıştı.

Bugün yapılacak final karşılaşmalarıyla müsabakalar sona erecek

__________________
Exy..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan