Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
Krep için:- 1 bardak süt
- 1 yumurta
- 4 çorba kaşığı un
- İç için:
- 4 dilim bonfile
- 200 gr. mantar
- 150 gr. dil peyniri
- Tuz Karabiber
Macar Sarma Tarifi
Süt, un ve yumurta iyice çırpılıp krep hamuru hazırlanır. Teflon tavanın dibi azıcık yağlanıp kızdırılır. Hazırlanan krep hamurundan bir kepçe kadar tavaya dökülüp önlü-arkalı pişi-rilir. Hamur bitene dek işleme devam edilir. Diğer yanda şerit doğranmış bonfile teflon tavada iyice kavrulur. Dilimlenmiş mantarlar ilave edilip iyice pişirilir. Tuz ve karabiber eklenip karıştırılır. Kreplerin içine konulup rulo şeklinde sarılır. Ka-panma yerleri alta gelecek biçimde fırın tepsisine yerleştirilir. Üzerlerine didiklenmiş dil peyniri konulur. 200° fırında 10 dakika pişirilir.