21 Nisan 2012, 05:35
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kremalı Hindi Bonfile
Malzemeler - 4 adet hindi bonfile 250 gr. konserve mantar
- 1 adet kuru soğan
- Yarım çay kaşığı hardal tozu
- 2 çorba kaşığı çiğ krema
- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
- Tuz Karabiber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kremalı Hindi Bonfile tarifi
Hindi bonfileler teflon bir tavada önlü arkalı pişirilir. Di-ğer yanda soğanlar yemeklik doğranır, yağ ile kavrulur. Man-tarlar eklenip 5 dakika daha kavrulur. Krema eklenip 1-2 taşım kaynatılır ve ocağın altı kapatılır. Tuz, karabiber ve hardal to-zu eklenip karıştırılır. Bu karışım bonfilelerin üzerine pay edi-lir. Fırın tepsisine alınıp 200° fırında 10 dakika fırınlanır.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |