Konu: Etli Kapuska
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2012, 05:54   #1
Çevrimdışı
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Etli Kapuska




Malzemeler:
  • 150 gram, kuzu eti
  • 1 tane, soğan
  • 1 lahananın orta kısmı
  • biber salçası
  • sıvıyağ
  • tuz,pul biber


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Etli Kapuska Tarifi:
Öncelikle, lahanayı irice doğrayalım. Soğanı ayıklayıp, yemeklik doğrayalım orta boy bir tencereye alalım, sıvıyağı ilave edelim, küçük doğranmış eti katalım kavuralım. Daha sonra salçayı ilave edelim bir iki dakika kavurduktan sonra lahanayı ilave edelim. Yaklaşık 5-10 dakika lahanayla birlikte etleri kavuralım. Tuz ve pul biberini ilave edelim suyunu ayarlayalım (sıcak olmalı) pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver