| PKK'dan karakola taciz ateşi
Irak sınırında bulunan Derecik Beldesi'nin Umurlu Karakolu'na taciz ateşi açıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nde bulunan Umurlu Karakolu ile üs bölgelerine PKK'lı teröristler tarafından taciz ateşi açıldı. GÜVENLİK GÜÇLERİ ANINDA KARŞILIK VERDİ
Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırında bulunan Derecik Beldesi'nin Umurlu Karakolu ile üs bölgelerine PKK'lılar tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla bugün saat 08.40 sıralarında taciz ateşi açıldı. Taciz ateşine, güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Derecik İç Güvenlik Alay Komutanlığı ile Umurlu Karakolu'ndan teröristlerin bulunduğu değerlendirilen bölge obüs ve havan toplarıyla ateş altına alınırken, bölgede operasyon başlatıldı.
Aynı bölgede bulunan askeri alandaki kulelerin yapıldığı şantiye alanına 2 gün önce girmek isteyen PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan kısa süreli çatışmada, şantiyede görevli bir bekçi yaralanmıştı.
__________________ Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin. |