| Bizimkiler dizisinin Ali'si oyunculuğa geri döndü
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Bizimkiler’in Ali'si Atılay Uluışık, oyunculuğa geri döndü. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Bizimkiler'in Ali'si Atılay Uluışık, oyunculuğa dönme kararı aldı... UĞUR YÜCEL FİLMİNDE OYNADI
Uluışık, "15 yıl boyunca dizide oynadım. Ardından Ukrayna'da çalıştım. 2008'de fabrikamız krize dayanamadı. Benim de aklım oyunculuk da kalmıştı. Sahne tozunu yutunca başkabir iş yapmak istemiyorsunuz. uğur yücel ile birlikte Kars'ta film çektik. Şimdi de polisiye bir dizide oynamak isterim" dedi.
Uluışık oyuncuların çalışma saatleriyle ilgili ise şunu söyledi: "Sektör büyüdükçe, rekabet artıkça zorlukda artıyor. Bunu göğüslemek gerekiyor" dedi.
__________________ Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin. |