Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: şehir takip
burda verilen türkçe mirc 6.35 kullanıyorum herhangi bi oynama yapmadım rawlarla.olmadı verdiğin. ben zaten yeni code istemiyorum benim istediğim aşşağıdaki vermiş olduğum code şehir takibi nick takibi felan değil konyuyu buraya actım sadece.bu code whois cektiğim kişinin hangi şehirde yaşadığını gösteriyo.bu codenin önceden çok güzel çalışıyo iken şimdi çalışmamasının sebebi nedir.düzeltilebilirmi.
on *:sockopen:city*: {
var %komut sockwrite -nt $sockname
%komut GET $+(/ip/,$token($sock($sockname).mark,2,42)) HTTP1.1/
%komut Host: whatismyipaddress.com
%komut $crlf
}
on *:sockread:city*: {
var %/ | sockread %/
if ($regex(%/,State/Region)) set %ipsehir [ $+ [ $token($sock($sockname).mark,2,42) ] ] $token($remove(%/,<tr>,<th>,</tr>,</th>,</td>,<td>),2,58)
if ($regex(%/,City Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) set %ipyer [ $+ [ $token($sock($sockname).mark,2,42) ] ] $token($remove(%/,<tr>,<th>,</tr>,</th>,</td>,<td>),2,58)
}
on *:sockclose:city*: {
var %nick $token($sock($sockname).mark,1,42), %ip $token($sock($sockname).mark,2,42)
echo -as Bilgi:2 %nick 6IP:2 %ip 6Sehir:2 %ipsehir [ $+ [ $token($sock($sockname).mark,2,42) ] ] 6Yer:2 %ipyer [ $+ [ $token($sock($sockname).mark,2,42) ] ]
unset %ipsehir [ $+ [ $token($sock($sockname).mark,2,42) ] ] %ipyer [ $+ [ $token($sock($sockname).mark,2,42) ] ]
}
alias cit {
var %rand $rand(0,99999)
sockopen $+(city,%rand) whatismyipaddress.com 80
sockmark $+(city,%rand) $1
}
raw 378:*: { cit $+($2,*,$gettok($gettok($1-,2,64),2,32)) | haltdef }
alias city {
if ($1 == on) { set %city on | echo -ea Giris-City Sistem Open! }
if ($1 == off) { set %city off | echo -ea Giris-City Sistem Deopen! }
} |