|
Slipknot Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu maddelere kesinlikle katılıyorum ! Karşıyaka bostanlı arası bide çamdibi semti dediğiniz zaman aklınıza gelecek ilk isim Yasin Güner'dir. Ama anlamadığım tek şey,Limon gibi sarı insanlar? Ben olamam herhalde o aşlsdka :F Yiyosa karşıyaka çarşısında göztepe bayrağı veya göz göz diye bağırın :F Bütün esnaf ve çarşıdaki herkes üzerinize güm ! :F
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen gel sana susuzdede'nin yerini soracağım ! O bahsetmiş olduğun dalyan gibi çocuk bendim evet ben !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaf sin kaf !
|
Ahah deli bu çocuk ya.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Susuzdede'yi de öğrenmiş olduk, senden uzak durmam lazım Yoğsin :/
Hah evet bak şimdi sen söyleyince aklıma geldi, o dalyan gibi çocuk sendin!
Yasin Güner, esmer, çekici, sempatik, taş taş taş.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hatta Karşıyakalılar kaf sin kaf'ın yanı sıra, Yasin geçerken taş sin kaf diyorlar! ( İzmir göz bozukluklarının en fazla olduğu şehirmiş bunu da burdan anlayabilirsiniz )
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o kadının sesi değiştiyse eğer ben bir daha binmem o metroya :/
Şey de güzel, otobüslerde telefon çıkarınca '' Sen bizi denize mi uçuracaksın!!!!!!!!!! ''
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu sene orayı kazanan bir arkadaşımın başına gelmiş, deli bunlar diyor.
Çok güldüm be.