-Hepsi alıntıdır-
Etrafımdaki insanlar;
Zayıf kız; Aaaaayyy bacaklarım çok kalın .s.s.s
Ben;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resmi iyi kız; Ayyy ben güzel çizemiyorum ki! Hiç öyle yeteneğim yok! Ben; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Akıllı kız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ınavdan 85 aldığıma inanamıyorum!!! Ben; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Popüler Kız; Öffff ya rahat bırakın beni biraz bıktım ya .s.s.s Ben; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonuç Olarak Ben; -Ciddi misiniz yoksa topluca benle kafa mı buluyorsunuz?!?!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Misafir çocukları nasıl olsun istiyorum;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gelenler nasıl; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir şeyler içerken gülmeye başladığınızda
Beklenti:
Gerçek: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gece su almaya giderken
Kıyafet ya da ayakkabı bakarken tam istediğiniz şeyi görürsünüz ve siz:
Görevliye sorarsınız şu bedeni ya da numarası var mı diye yok der ve siz:
Evde tekken:
Radyo da sevdiğim bir şarkıyı duyduğumda:
Duşta:
Birisi şark söylememi istediğinde: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnternette arkadaşım komikli bi şey atınca;Ben;
Bilgisayar başındayken annem beni eleştiri yağmuruna tuttuğunda;