Cevap: Gifli diyaloglar :p
Evdeyken annem beni ayakkabıyla halıya basarken gördüğünde ; Annem önce ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve ben ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sınavdan çıkarken; Abi kesin 90 alıcam çok güzel geçti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlarla cevapları karşılaştırdıktan sonra; 40 alsam iyidir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Arkadaşlarınla parti yaparken; Beklenti: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gerçekteki: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Annem odanı topla dediğinde; Of anne tamam bi ara toplarım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşım geleceği için odamı toplamam gerekirse; Ohaaaa hemen odamı toplamam gerek111!!!Gelmelerine 15 dk kaldı ben nasıl toplucam buraları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oha rezil olcam kızlara. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düğünlerde; diğer insanlar; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ”haydi eller oturmaya mı geldiik” bu da ben; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”bu müziğe dayanamıyorum götürün beni burdan lan” Yastık Kavgasında: Millet nasıl kavga eder: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kankamla ben: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eskiden büyüyünce planların ne?Ne olucaksın diye sorduklarında; “Doktor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]mühendis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]psikolog” diye cevaplar verirdim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdi sorsalar; Lan evde oturup yan gelip yatçam ne bekliyonuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]bıktım bu hayattan kaççam gidicem buralardan. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Arkadaşlarımdan kusurlarımı söylemelerini istediğimde; Kanka söyle lan valla bak darılmaca küsmece yok. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşım; Ya bazen çok kıskançsın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilmemne durumlarda çok sinir oluyon kanka söylemeden edemiycem şimdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İçimden; Ne saçmalıyo bu mal ya ben hiç bir zaman öyle şeyler yapmam. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışımdan; He kanka haklısın ok ok. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazın denizde yüzerken ayağıma bir şey değerse; Normal insanlar; Aaa balık değmiş olmalı ne güzeeel yerim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben; Lan ne deydi ayağıma köpek balığı olmasın ya ısırırsa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temizlik yapmaya karar verdiğimde ben: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] annem temizlik yap dediğinde ben: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Flōrēbō quōcumque ferar |