@Calıkusu ; Sana rast makamında bir orhan veli şişesi uzatıyorum ! İçine koyacağım balığa dikkat et ! belleğinde ki bütün çeyizleri fırlatıp at ! Sana huzur sokağında fesleğen kokusu yeter !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Topraktan başını kaldırıp boy ver bakalım ! Aklının bulvarına pankartlar açıp, Ankara kedileri gibi üşüyorsun yalnızlığa !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ; Heryerde leblebi sesleri ! her gördüğün oduna kalp resmi çizme ! Nihahahaha !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Edebiyat kitaplarının altında tommiks okuyup ders asan, nostaljik gülhane parkında aşık veysel heykeli önünde , aşıkla aşık atıyorum ! Mırıl mırıl ; '' Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın'' !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Zaman, ayaklarımda tükendi adım adım. Heyûla, bir ağ gibi ördü rüyalarımı.!
( N.Genç )
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Asım'ın nesli ! Akif'in Nesli !
Sen bu avizenin altında, bürünmüş kanına;
Uzanırken, gece mehtabı getirsem yanına,
Türbedarın gibi ta fecre kadar bekletsem;
Gündüzün fecr ile avizeni lebriz etsem;
Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana...
Yine bir şey yapabildim diyemem hatırına...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bütün erkeklere gülmekten ölünür ! Plastik yumurta içinde debelenmekten kurtul ! Aklın kefenin olsun ! Tüm servetine kucak dolusu öpücükler herşey onlar için..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Yangın Var!
Yangın var, bağrım yanık, herkes şaka sanıyor,
Yanıyor avuçlarım bir kor gibi yanıyor.
Osman Yüksel Serdengeçti
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Sana içi boş bir matruşka vereceğim küçük adam !
saçları ve kalçaları birbirine benzemeyen matruşka!
hepsi sana hadi gel oynayalım diyecek!
onlarla asla oyun oynama !
sana öldüğünü bile unutturur onlar !