Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nike, sınav stresini yenmek isteyen öğrencileri Run to be Free'ye davet ediyor.Gençlere koşu alışkanlığını kazandırmak için düzenlediği yaratıcı etkinliklerle dikkat çeken Nike, sınav dönemi stresindeki öğrencileri koşmaya davet ediyor. 20 Mayıs Pazar günü Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirilecek.
Run to be FreeÖzgür Olmak İçin Koş'koşusu, Neşetsuyu mevkiinde, 4 kilometrelik parkurda yapılacak. Canlı müzik eşliğinde, 4 takım halinde koşacak katılımcılar parkur bitiminde, Türkiye’nin önemli mentorlarından Turgay Biçer’den kişisel gelişim konusunda tavsiyeler alacak. Ayrıca yoga, pilates ve boks atölyelerinde stres atacak. Kazanan takım ise tütsü kokuları eşliğinde muhteşem bir boyun ve baş masajının tadını çıkaracak.
Hem koşup hem coşacaklar.
Run to be Free koşusuna katılanları, bol oksijenin yanı sıra, çaldıkları müziğe uygun kostümlerle parkur boyunca koşucuları motive eden müzisyenler de bekleyecek. Ağaç dalındaki flütçü, 50’lilerin Amerikan filmlerinden fırlayan saksofoncu, geleneksel Osmanlı kıyafetleriyle kös ve nakkareci, perküsyonist ve gitarist etkinliğe renk ve hareket katacak.
Alıntı