17.05.2012 Askerlik Bitti :)
Evet geri geldim 17.05.2012 tarihi itibariyle Askerlik hizmetim sona ermiştir.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 460 ı saydık bittik cok gelişmeler olmus sanırsam buralarda kadro değişmiş gidenler olmus beni tanıyan ve tanımayanlara selam olsun diyorum... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Piyade Çavus Burak Özer 28.Nci Mekanize P.Tümeni 61.Nci Alay 2.Nci Tabur 6.Nci Bölük 2.Nci Takım 3.Manga Tim Komutanıyım Bölük Numaram : 6541 Kod Numaram : 54852 Kullandıgım Silah G3 Piyade Tüfeyi Emred Komutanım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Ne acayip insanın başkalarına en çok kendi canını yakan kıymıkları reva görmesi. Her katilin bir başkasının kurbanı olması ne acayip. Ne acayip kalbin arzı, talebi ve o müthiş dengesizliği... |