Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2012, 17:25   #1
Çevrimdışı
Liaaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası






Malzeme Listesi

1 Su B. Kesme Hamur
1 Demet Kuzu Kulağı
1 Kase Yoğurt
1 Yumurta Sarısı
2 Çorba K. Un
1 Su B. Et Suyu
Tuz
Su

Üzeri İçin:
Tereyağı


Hazırlanışı:

Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz. Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz. Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz.

Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz. Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz.

Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet