Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2012, 18:34   #1
Çevrimdışı
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Oğlum Bak Git"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son günlerin tıklanma rekoru kıran "Oğlum bak git" -----su siyasete de malzeme oldu. Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne başvurularını o -----daki sözlerle göndermede bulundu.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Anayasa Mahkemesi'nin CHP'nin '4+4+4' olarak bilinen 6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un, iptali ve yürürlüğünün durdurulması için yaptığı başvuruyu reddetmesini sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında değerlendirdi.

Bağış twitter'daki hesabında, "CHP milletin değil de Anayasa Mahkemesi’nin kapısını çaldıkça millet de CHP’ye son günlerin moda tabiriyle 'Oğlum bak git' demeye devam eder" diye yazdı.

1
esekherif bunu beğendi
__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver