Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2012, 16:15   #195
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: C.

Biraz karanlıklardan gideceğim, ışıklı yollara kadar hiç mola vermeyeceğim. Yeşilin büyüsüne bırakacağım bazen kendimi, bir yanım kayalık öteki yanım uçurum olacak. Sonra bozkırları aşacağım, etrafta sarı otlar dışında hiçbir şey olmayacak. Mavilikleri göreceğim uzun süre. Başka şehirler bulacağım.

Yolları gittikçe yeni şeyler keşfedeceğim. Pembe çiçekleri koparıp taç yapmayı deneyeceğim. Tren camlarından el sallayacağım. Yollar uzayacak, ben rayların sesinde huzur bulacağım. Bir kedim olur belki şu sıralarda. Deli kadınlar gibi sabah 5'te uyanıp ciğer veririm ona, saçlarım dağınık. Sonra maviliklere yine dalar gözüm, bu dalga alıp götürse beni derim, oysa ben zaten gitmek istediğim yerdeyim. Yağmurları özlerim ben, o yüzden yazın yağmur alan yerlere de uğrarım. O kokuyu çekerim içime.

Hepsini yaparken kitaplar olur elimde. Kitap okurum. Kitap okurum. Kitap okurum ve kitap okurum. Okurken yorulan gözlerimi dinlendiririm. Yeni şarkılar bulurum kendime, onları dinlerim. Zamanı geçirmem, zamanı dolu dolu yaşarım. Yani yaşayacağım.

01.06.12 - 01.10.12
-tatil bugün başladı bana.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver