Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2012, 22:45   #280
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyaniz yorumlanir

Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], gördüğüm rüya biraz karmaşık geldi bir uğrayayım dedim.
Rüyamda Amerika'ya yolculuk yapmak için hazırlanıyorum ama bir yandan da gitmemek için ağlıyorum, orada yapamayacağımı düşünüyorum. Annemler beni yollamak istiyorlar ama onlarda çok ağlıyor, sonra bir araba geliyor 7 kapılı, her kapıyı açtığında 4 tane koltuk var. ( Belki bu sayılarda bir şey vardır ). Sonra arabaya biniyorum, ama aslında uçağa binmişim. Daha sonra uçaktan bir şekilde çıkıyorum ve ağlayarak otele doğru koşuyorum. Annem ve babam beni otelin bodrum katında arıyorlar, bir sürü kapıdan giriyorlar sonra ilkokuldaki beden eğitimi öğretmenimi görüyorlar, öğretmenim onları oyalarken ben lise ve ilkokul arkadaşlarımın olduğu karma bir sınıfa giriyorum, o gün mezuniyetimiz var. Herkes hazırlanıp gelmiş, benim haberim yok formamla gitmişim. En yakın arkadaşlarımı gördüm, sürekli ağlıyorlardı. Kızlar tuvaletine giriyorduk 2 arkadaşımla beraber, kıyafetlerimizi oraya saklamışlardı. Giyiniyorduk ama elbisem yırtılmıştı benim eve gidip değiştirip döndüğümde de herkes kaybolmuştu ve ben ağlamaya başladım.

Rüyalarım hep karışık, sürekli ordan oraya geçiş oluyor, hiç bütünlük yok gibi, nasıl yorumlarsınız bunu?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver