Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2012, 01:26   #4
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AMK - view-source

Sen birde şunlara bak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
var AMKReklamlari = [ ] var AMKTweetleri = { "4wA5dd4aBoY":"Senin maçla ne alakan var, okuma sen AMK!", "PJOQkm9qkxE":"Uyandırmayın, yakında geliyor AMK.", "v-GrLCehzcw":"Kapat bilgisayarını, cumartesi geliyor AMK!", "rklaPYgMSUA":"Sporun tanımı değişiyor AMK.", //"aeg9-EJrx14":"Bu bir duyurudur AMK.", "LCuhmEh8wmA":"Topalak Necmi de istiyor AMK.", "7MXrp__dGqI":"Olm bak git, ne gazeteymiş AMK", "D56dB7ZcLGM":"İşi büyüttük, duymayan kalmasın AMK.", "Nm2_hRCaIfc":"Kahveleri hazırlayın, geliyor AMK.", "zzXu4eVfWW8":"Sen de mi bekliyorsun AMK?", "r5iwLFU2MWk":"Henüz gelmedi AMK.", "BTBzELg28CA":"Gel 9’unda al AMK.", "aajxV1nK7Dw":"Bakkal delirdi, vay AMK.", "4vPyFgQ9QV0":"Neymiş bu AMK?", "khYr9BNi-lM":"Gazınızı alacak AMK.", "NgtJDppllXY":"Sen daha duymadın mı AMK?", "bfs6cM7U-N4":"Herkes bana soruyor AMK!", "wSpZOYGKjwY":"9 Haziran dedik, daha çıkmadı AMK", "iCYiypKs044":"Ben size burda bütün gün anlatamam ki AMK.", "lpeF_zq928s":"Ben de bekliyorum AMK.", "TDfHMfupXeQ":"Yok AMK, daha çıkmadı. Sabret geliyor AMK.", "Mxowlgr6jew":"Bir kişi daha sorsun, satmayacağım AMK.", "C7aV_2CRtRo":"9'unda çıkacak AMK spor gazetesi AMK.", "l2_Bcb7Lo24":"Daha çıkmadı, çıkınca almayı unutma AMK.", "tEZ4WaIdPb4":"Başka bir şey lazımsa vereyim, daha gelmedi AMK.", "rTGlTUQeMbs":"Diğerleri geldi daha gelmedi AMK", //"qJJXu7EArEY":"Buradan ekmek çıkar AMK.", "FavOS-RFQJE":"9’unda siftah senden olsun AMK.", "vh-fcvsAN6E":"Sabah sabah rüyanda mı gördün AMK?", "eX8e2l5jPEU":"Acil durumlar için AMK.", "ZW7eAqfCgvI":"Al sana değişik bir gazete AMK", "PKyqefJiruI":"Yalan haber yapacaksan hiç çıkma AMK", "7mi7ubGgGCI":"Türkiye'nin yeni spor gazetesi AMK", "puX5AnJP2PM":"Türk futbolunun iç yüzünü gel de yaz AMK", "NEWUyNSH8rM":"Türkiye'nin delikanlı spor gazetesi AMK", "YOTlVYcjhWA":"Ortamı ısıttın AMK", "PuKYJRdM55k":"Tam 32 sayfa, oku oku bitmez AMK", "K1_taaIP1-0":"Tabloid AMK", "MofIih1oGQ4":"Nedir bu AMK?", "BSykwFEQ-5g":"Ne bu her -----nun önünde AMK?", "Lz2bSsvmwao":"Hoşgeldin AMK", "dY0R-jt0DFY":"Çok da lazımdı AMK", "PZi_6750bv8":"Her bi ligden haberin var AMK", "Efbx8ObmE4w":"Futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz AMK", "BjPq0jTjbSM":"En iyi spor yorumcuları burada AMK", "WYpxFn6-4_k":"Açık Mert Korkusuz bir spor gazetesi AMK" }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan