Konu: Özel
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2012, 13:53   #12
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özel

N999 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şaşırtıcı bir çıkış, yazdığım cümleyi hakaret olarak algılamak ayrı bir yetenek gerçekten. Kimseye hakaret ettiğim, bunu düşünerek yazdığım falan yok.

Eğer bir şeyler sorgulanmıyorsa, 'vardır bir bildikleri' deyip geçiliyorsa ben bunu kafayı kuma gömmek olarak yorumlarım.

Bir arkadaşıma şu anki hükümete neden oy verdiğini sorduğumda bana verdiği cevap neydi biliyor musunuz? Hemen yazayım: Kaç senedir seçiliyorlar, vardır bir bildikleri.

Son olarak, yazdığım şeyleri hakaret olarak algılamanıza gerek yok, öyle bir niyetim olsa daha farklı bir dille yazmasını da biliyorum.

SuRGuN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Size biri kafanı kuma gömbe dediklerinde küfürmü edildi olarak algılıyorsunuz pardon?

Herşeyi onlar bilir dedigimiz için bu haldeyiz ülkenin hepsi satıldı Yakında bizleride satacaklar. Kürtajla ilgilenirken admalar aselsanı sattı Siyaset boş iş.

"Kafani kuma gömme" ne demektir?
Bana göre anlami sudur:
Benim zekami kücümsüyorsundur, düsüncemi kücümsüyorsundur ve saygi duymuyorsundur.
Bunun ağzina doladiğiniz "koyun" soyleminden farki nedir?
Bu tarz soylemlerden hosnut olmadiğim icin tepkimi dile pek tabii getiririm.
Eğer düsüncesinin yanlis olduğunu düsünüyorsaniz bunu size göre doğrusunu dile getirerek yapsaniz daha hos olmaz mi?
Bir takim kücümseyici tabirler kullanmak neden?
Bu tarz seyleri sevmediğimi soyle bir sekilde orneklendirmek isterim.
Bir arkadasla bu tarz zit bir muhabbetimiz olmustu ve bana at gözlüğü takmisim gibi hareketleriyle birlikte "Boyle bakma, boyla bak" demisti ve ben ki kavgadan vs nefret ederim simdiye kadar da kimseye ciddi anlamda vurmus değilim ama eğer o kiz "Ne dedin sen?" dediğimde geri adim atmasaydi onu döverdim.
Umarim anlatabilmisimdir düsüncemi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver