Konu: Özel
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2012, 20:08   #17
toXic Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özel

Takim tutar gibi parti tutuluyorlar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aselsan satilmiş diyen arkadaşlara;

Alıntı:
Bağış, birkaç gündür gazetelerde, ''ASELSAN'ın hisselerinin yüzde 51'inin İsrail'e satıldığına'' ilişkin çarpık bilgilerin dolaştığını vurgulayarak, ''Bu artık hükümeti makul platformlarda eleştiremeyen zihniyetlerin iftiraya başvurma çabalarıdır. Sabahleyin Savunma Sanayi Müsteşarı'nı aradım. 'Nedir bu işin aslı?' diye sordum. 'Efendim böyle bir şey yok' dedi. ASELSAN'ın hisselerinin yüzde 85'i TSK Güçlendirme Vakfı'na aittir, geri kalan yüzde 15 hisse borsada satılır, onlarda da çok ciddi bir hisse devri yok. Türkiye'de birtakım çevreler rahatsızlar. Verdiğimiz rahatsızlık için özür dilemeyeceğiz. Türkiye şeffaflaşmaya, kalkınmaya devam edecek. Bu güzel milletin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Allahtan ona buna çalişan gazeteler insanlara siz aslinda siz değilsiniz demiyor, bunlar gidip onada inanirlar.

Geçen abbas güçlüyü izliyorum kemal kılıçdaroğlu vardi diyor vay efendim 97 de türkiye en büyük 15. ekonomisi idi şimdi 16. büyük ekonomisi diyor. Niye böyle oldu kimse sorgulamiyor hükümet bunu kullanarak hava atiyor diyor. Kemal bey darbe'yi bilmiyor galiba darbe döneminde milyarlarca dolarlik zarar meydana geldi. Bunlari ya bilmiyor yada anlatmiyor çünkü işine gelmiyor. 2000'nin başindaki krize hiç değinmiyor. Hükümet kriz bizi teğet geçicek diyor vay efendim hahaha diye siritiyorlar kriz gerçektende teğet geçiyor yunanistan, ispanya italya gibi ülkeler karişti. Avrupa birliği borç içinde. Ayni yazarlar 2008'de Türkiye IMF'den borç alsin yoksa batar diyorlar. Hükümet borç almadi şimdi ülke batti mi? Borç alsa bu seferde ülke borç içinde diycekler. Yani herşey iktidar olana kadar. Iktidar olalimda nasil olursak olalim düşüncesindeler. Bunlar zaten anadolu insaninida bidon kafa diye aşşağiliyordu çoban'i küçümsüyolardi. Küçümsedikleri insanlar bugun savaş olsa cepheye en önde koşucak insanlardir. Küçümseyenler ise direk ülkeden çikiş yapacak insanlardir. Suriyede katliam yapiliyor hükümet suriye yönetimine yükleniyor muhalefet cikiyor vay efendim sanane vs. Yahu böyle insanlar devlet mi yönetebilir? Somaliye yardim ediliyor vay efendim sanane somaliden somali senin ülkenmi sen kendi ülkene bak diyor. Bunlar daha türk örf ve adetlerinden habersiz batici kişiler. Sizin örnek aldiğiniz bati müslüman diye insanlari işten atiyor sinifsiz insan yapiyor.
Ha hükümet 4 4 lük bir hükümette değil, ama siz daha 4 x 0 lik bir muhalefet bile değilsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver