Cevap: yangın evi
~babam..
benim babam klasik babalara hiç benzemez..Gerçi herkesin babası başka gelir insana ama benim babam gerçekten cok farklı bir babadır..son anda zekice çözümleri vardır,şaşırtır hep.surprizleri sever.O sert yansımasının ardında kocaman ,güzel bir kalbi vardır.Onunlayken canım hiç sıkılmaz..Değişik ülkeler, değişik insanların hikayeleri..masal gibi dinlesemde bilirim hepsi gerçektir.kısacası hayran oldugum tek erkektir benim babam..geçtiğimiz pazar gunu babalar günüydü..benim babamın ve tüm babaların günü kutlu olsun..bundan 6 yıl önce babam işyerinde rahatsızlanıp,yoğun bakıma alınmıştı.anjiyo,bay-pass derken zorlu günler bitti..O günden sonra babamı üzmedim özellikle dikkat ettim hep..kaybetmekten o kadar korkmuştum ki..dun gibi her sey gozumun onunde..
ben inandım babamın iyi olup yanımda olacagına,kaybetmedim umudumu hiç..bu yazıdan özellikle uzak durmaya çalışmıştım ama bu gece nedense burada buldum kendimi..
esekherif,siz de sakın umudunuzu kaybetmeyin..gerçekten çok üzüldüm bu paylaşımını okuduğumda..Allah(C.C.) yardımcınız olsun ve sabır versin..umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. |